Vietnam War Quiz:
Acronyms 3

What do the acronyms stand for?
The answers appear after the last question, number 10.

1. RON

a. Regional Office of New Zealand
b. Radio of Nha Trang
c. remain overnight position

2. SAC

a. Station Action Command
b. Strategic Air Command
c. Service Allied Command

3. SALT

a. Strategic Arms Limitation Treaty
b. Students Against Limited Treaties
c. Soldiers Against Latrine duty

4. SAM

a. Strategic Air Mission
b. surface-to-air missile
c. Students Against the Military

5. SEALORDS

a. South East Asia Land on Reserve Delta Systems
b. South East Asia Lake Ocean River Delta Strategy
c. South East Asia Landing Operations Regional Defense System

6. SEATO

a. Southeast Asia Treaty Organization
b. Soviet Engineers Allied Today
c. step easy and thump on

7. SOG

a. Student Organization of Greenland
b. Special Operations Group
c. Studies and Observations Group

8. TAC

a. Tactical Army Commander
b. Tactical Air Command
c. Thailand Allies Command

9. USAID

a. U.S. Army in the Delta
b. U.S. Agency for International Development
c. U.S. Agency in Danang

10. USARV

a. U.S. Army, Vietnam
b. United States Agency in the Republic of Vietnam
c. U.S. Assault Region, Vietnam


VietnamWar.net (Home)

Vietnam War Quiz (index)


Answers: 1-c, 2-b, 3-a, 4-b, 5-b, 6-a, 7-c, 8-b, 9-b, 10-a


VietnamWar.net
http://www.vietnamwar.net