Vietnam War Quiz:
Novels

The answers appear after the last question, number 11.

1. What was the title of William Eastlake’s surrealistic 1969 novel?

a. "The Comfortable Cot"
b. "The Satin Sheet"
c. "The Bamboo Bed"

2. Name Winston Groom’s 1979 novel, centering on Bravo Company.

a. "Rambo"
b. "Thud Ridge"
c. "Better Times Than These"

3. "The Big V" by William Pelfry is written in what form?

a. diary
b. poetry
c. screenplay

4. Which of the following books did Robert Stone write?

a. "Ambush"
b." Dog Soldiers"
c. "A Saigon Party"

5. Who wrote "The Killing Zone"?

a. James Mulligan
b. Crawford Woods
c. William Roskey

6. Who wrote "The Prisoners of Quai Dong"?

a. Samuel Kim
b. Clyde Taylor
c. Victor Kolpacoff

7. Which of the following books did John Sack write?

a. "Q"
b. "K"
c. "M"

8. Who wrote "A Romance"?

a. James Fallows
b. Bruce Weigel
c. Myra MacPherson

9. "Indians" was written by whom?

a. Arthur Kopit
b. Douglas Pike
c. Mai Pham

10. Who wrote "The Traitors"?

a. Henry Kissinger
b. Stephen Ambrose
c. John Briley

11. Franklin D. Rast wrote which book?

a. "REMF Diary"
b. "A Saigon Party: And Other Vietnam War Short Stories"
c. "Don's Nam"


VietnamWar.net (Home)

Vietnam War Quiz (index)


Answers: 1-c, 2-c, 3-a, 4-b, 5-b, 6-c, 7-c, 8-b, 9-a, 10-c, 11-c


VietnamWar.net
http://www.vietnamwar.net