Vietnam War Quiz:
Division Nicknames

Choose the correct division for each nickname.

Answers appear after number 14.

1. Americal

a. 23rd Infantry Division
b. 72nd Infantry Division
c. 10th Infantry Division

2. Blanket Division

a. 33rd Cavalry Division
b. 1st Cavalry Division
c. 102nd Cavalry Division

3. Bloody One

a. 1st Infantry Division
b. 5th Infantry Division
c. 99th Infantry Division

4. Cu Chi National Guard

a. 1st Infantry Division
b. 50th Infantry Division
c. 25th Infantry Division

5. Electric Strawberry

a. 25th Infantry Division
b. 25th Cavalry Division
c. 101st Infantry Division

6. Flower Power

a. 7th Infantry Division
b. 8th Infantry Division
c. 9th Infantry Division

7. Funky Fourth

a. 4th Infantry Division
b. 44th Infantry Division
c. 444th Infantry Division

8. Poison Ivy

a. 8th Infantry Division
b. 9th Infantry Division
c. 4th Infantry Division

9. Big Red One

a. 1st Infantry Division
b. 9th Infantry Division
c. 4th Infantry Division

10. Old Breed

a. 8th Marine Division
b. 1st Marine Division
c. 101st Marine Division

11. Tropic Lightning

a. 25th Infantry Division
b. 1st Infantry Division
c. 4th Infantry Division

12. Red Devils

a. 1st Infantry Division
b. 5th Infantry Division
c. 11th Infantry Division

13. Old Reliables

a. 9th Infantry Division
b. 4th Infantry Division
c. 25th Infantry Division

14. The Lionheads

a. 12th Infantry Division
b. 25th Infantry Division
c. 13th Infantry Division


VietnamWar.net (Home)

Vietnam War Quiz (index)


answers: 1-a, 2-b, 3-a, 4-c, 5-a, 6-c, 7-a, 8-c, 9-a, 10-b, 11-a, 12-b, 13-a, 14-a


VietnamWar.net
http://www.vietnamwar.net